Nieuwe kleurstellingen 2020 Kawasaki Ninja ZX-6R

Kawasaki’s Ninja ZX-6R is voor 2020 beschikbaar in twee nieuwe kleurstellingen: Metallic Spark Black en de KRT kleuren (Lime Green / Ebony). Kawasaki meldt niets over technische aanpassingen dus de supersport gaat ongewijzigd zijn tweede productiejaar in. De Supersport staat vanaf november in de showroom bij de Kawasaki dealer. Prijzen worden later bekend gemaakt. Zoals bijna altijd levert Kawasaki ook een Performance Pakket bij dit model. Het pakket voor de ZX-6R bestaat uit een Akrapovic carbon uitlaat, buddyseatcover, tankpad en kneepads.

Naast het traditionele groen in 2020 ook in dit zwart.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Misschien vind je dit ook interessant?