woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorfiets gestolen door paard

Je mag van een KTM 125 Duke met 15 pk verwachten dat hij flink tegenstribbelt als hij wordt gestolen. Toch laat deze motorfiets zich als een mak schaap afvoeren door een mager paard dat niet eens een pk ophoest. ‘Het paard achter de wagen spannen’ heeft geen enkel nut voor ettertjes met losse handjes, een KTM achter dezelfde wagen spannen is verwerpelijk, maar waarschijnlijk wel een stukje lucratiever. De KTM werd midden op de dag gestolen in Dartford in Groot Brittannië. Een beveiligingscamera legde de surrealistische optocht van paard, wagen en oranje motorfiets vast.

Lees ook: Motorrijder vangt paard

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen