zondag 10 december 2023

Zwarte Cross Lied in première

Niemand minder dan Eboman heeft het Zwarte Cross Lied ‘As you read’ in elkaar gedraaid. De bekroonde DJ deed dat tijdens het afgelopen festival. Hij verzamelde tijdens de vier festivaldagen een enorme hoeveelheid audio- en videomateriaal. De Zwarte Cross organisatie riep de bezoekers voor en tijdens het festival op om Eboman in de smiezen te houden: ‘Zorg dat je in beeld komt als je hem ziet en maak jezelf onsterfelijk!’ Dat is gelukt, het eindresultaat is deze uiterst melige video.

Tante Rikie
Zelfs festivaldirectrice Tante Rikie is onder de indruk: ‘Het is bonte verzameling van bezoekers, artiesten, atleten en deelnemers geworden. Hetet laat zien wat voor een uitbundig en kleurrijk festival de Zwarte Cross is. Alle beelden en geluiden zijn opgenomen op de Zwarte Cross en iedere keer als ik kijk of luister vallen mij nieuwe dingen op. Ik ben enorm onder de indruk!’

Zelf deelnemen
Als je volgend jaar wilt deelnemen aan de Zwarte Cross moet je je tijd niet verspillen aan deze video. Wees scherp want de inschrijving begint op 2 november.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen