Nieuwe MOTO73 is uit

– Straattest
Om een motor tot de limiet te testen is een circuit ideaal. Maar in het dagelijkse gebruik zit je op de openbare weg. Daarom togen we naar Frankrijk met zeven potente viercilinders van Aprilia, BMW, Kawasaki, MV Agusta, Suzuki en Yamaha.

– Suzuki GSX1250FA
De Suzuki-liefhebber heeft lang moeten wachten op een dikke broer van de GSX-650FA. Nu is die er eindelijk en wordt voor een zeer aantrekkelijke prijs op de markt gebracht.

– Nord-Pas-de-Calais
Niet de bekendste streek van Frankrijk, maar wel de moeite waard. En nog dicht bij huis ook. 

– MotoGP voorbeschouwing
Nog een paar dagen en dan wordt in de avonduren van 11 april op het circuit van Losail in Qatar de eerste strijd geleverd om de WK-punten. Wie heeft z’n voorbereiding het best gedaan?

– Moto2 voorbeschouwing
Blok, banden en brandstof zijn voor iedereen gelijk. Het verschil moet worden gemaakt door het rijwielgedeelte.

– 125cc voorbeschouwing
Jasper Iwema is wederom de enige Nederlandse GP-deelnemer. Wie komt hij tegen in de lichtste GP-klasse?

– Bodemprijs
De Super 100 kost bijna 1400 euro. Koop je een motor voor een prikkie of kun je je geld beter besteden?

– Interview Wilco Zeelenberg
Na de wereldtitel in de supersport werd Zeelenberg door Yamaha getransfereerd naar de MotoGP.

– WK Superbike Portimão
Voert Leon Haslam na Portugal nog steeds de ranglijst aan?

– James Toseland
Cal Crutchlow promoveerde naar de Superbikes, Toseland degradeerde vanuit de MotoGP.

– Toertip
De aftrap van een nieuwe serie toertips in eigen land.

– Marathonmotor Kawasaki ZX-9R
Op z’n 21e kocht Maikel van Gurp een zeven jaar oude Kawasaki ZX-9R Ninja. Die had nog geen 8000 km gedraaid en werd voor 4000 euro aangeboden. Even twijfelde hij nog, maar na het zien van de motor hakte hij de knoop door. En daar heeft hij 65.000 km later nog geen spijt van.

Ook MOTO73 lezen? Koop hem dan nu in de winkel of kijk op www.zester.nl/moto73 voor een aantrekkelijke aanbieding of leuk welkomstgeschenk!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.