20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Nieuwe MOTO73 is uit!

Vanaf vandaag valt MOTO73 nummer 10 van dit jaar bij abonees op de deurmat. Wat je daarin leest? Op een rijtje:

Introductie: Yamaha MT-10SP
Was de MT-10 al een beest van een machine, in de SP-uitvoering komt hij pas écht los.

Sport: Straffen in de MotoGP
Het akkefietje tussen Johann Zarco en Valentino Rossi in Austin leverde de Italiaan een tijdsstraf op. Met Mike Webb, verantwoordelijke voor dit soort straffen, kijken we naar het werk van de videoscheidsrechter in de motorsport.

Introductie: Harley-Davidson Street Rod 750
Een opgekieteld V-twin ‘High Output’ Revolution X-motorblok in een Street 750 frame en flink wat wijzigingen. De Street Rod is sportief, stads en heeft een interessant prijsje.

Introductie: Honda CBR650F en CB650F
De CBR en CB draaien al jaren mee. In Spanje testen we hoe de 2017-versies sturen met het toegenomen vermogen – ondanks Euro 4-normen.

Reizen: De beste bestemmingen binnen 200 km van Utrecht
Willem Laros kijkt terug op al zijn reizen en geeft ons een aantal bestemmingstips die in een paar uur te bereiken zijn. Nog geen plannen voor Hemelvaart?

Techniek: Geometrie
In de serie ‘Van spatbord tot achterlicht’ leren we deze keer meer over de geometrie van een motorfiets.

Dit en veel meer, lees je dus in editie 10 van MOTO73. 

De nieuwste editie los bestellen doe je hier. Maar je kunt natuurlijk ook zorgen dat hij de volgende keer automatisch op je deurmat verschijnt, bekijk daarom ook even de abonnementen!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen