Nieuwe MOTO73 is uit!

Vanaf vandaag valt MOTO73 nummer 10 van dit jaar bij abonees op de deurmat. Wat je daarin leest? Op een rijtje:

Introductie: Yamaha MT-10SP
Was de MT-10 al een beest van een machine, in de SP-uitvoering komt hij pas écht los.

Sport: Straffen in de MotoGP
Het akkefietje tussen Johann Zarco en Valentino Rossi in Austin leverde de Italiaan een tijdsstraf op. Met Mike Webb, verantwoordelijke voor dit soort straffen, kijken we naar het werk van de videoscheidsrechter in de motorsport.

Introductie: Harley-Davidson Street Rod 750
Een opgekieteld V-twin ‘High Output’ Revolution X-motorblok in een Street 750 frame en flink wat wijzigingen. De Street Rod is sportief, stads en heeft een interessant prijsje.

Introductie: Honda CBR650F en CB650F
De CBR en CB draaien al jaren mee. In Spanje testen we hoe de 2017-versies sturen met het toegenomen vermogen – ondanks Euro 4-normen.

Reizen: De beste bestemmingen binnen 200 km van Utrecht
Willem Laros kijkt terug op al zijn reizen en geeft ons een aantal bestemmingstips die in een paar uur te bereiken zijn. Nog geen plannen voor Hemelvaart?

Techniek: Geometrie
In de serie ‘Van spatbord tot achterlicht’ leren we deze keer meer over de geometrie van een motorfiets.

Dit en veel meer, lees je dus in editie 10 van MOTO73. 

De nieuwste editie los bestellen doe je hier. Maar je kunt natuurlijk ook zorgen dat hij de volgende keer automatisch op je deurmat verschijnt, bekijk daarom ook even de abonnementen!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.