Nieuwe monster van Ducati

Foto: Ducati

Zie hier: de Monster 12”, de nieuwste fiets van Ducati. Of ja, Bianchi dan. De Italiaanse fietsenbouwer heeft al een aantal jaar een samenwerkingsverband met die andere fietsenbouwer. Feitelijk zijn het gewoon bestaande modellen van Bianchi in een Ducati-jasje, maar het gaat om het idee. En door dat logo ga je natuurlijk een stuk sneller trappen! Niet alleen dit kinderfietsje is te koop, ook volwassen ducatisti kunnen hun hart ophalen. Wielrenfietsen, mountainbikes en zelfs e-bikes worden aangeboden. voor ieder wat wils dus. Nu nog de tijd vinden om op zowel deze, als je échte Ducati te rijden..

Dus, alle fietsen bekijken of eentje kopen? Ga dan naar de website van Ducati.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.