Nieuwe MOTOR Magazine is uit

Europese primeur!
Niet alleen vanwege de nieuwe rijbewijseisen, maar ook omdat praktische stadsvervoer in vraag toeneemt. Suzuki mikt op de toekomst met de Inazuma 250.

Naaktkwartet
Vier keer naakt, maar zeker wel wat om het lijf. Husqvarna Nuda R, KTM Duke, Triumph Speed Triple R en Yamaha FZ8 tot op het ondergoed bestudeerd.

YZ250 1981
De nieuwste rage: breng je klassieke offroad in nieuwstaat!

Biker café
Spinnerbrücke in Berlijn is hét trefpunt voor motorrijders. En net als bij café is het heerlijk mensen kijken.

Te koop: Suzuki Katana 1100
Alsof een Katana al niet speciaal genoeg is, heeft dit exemplaar nog iets extra's. Het was namelijk de allereerste in Nederland.

Uitgelicht
Vier café-racers uit 2008, wij helpen je kiezen.

Hoe werkt het?
De katalysator, hoe werkt zo'n ding eigenlijk?

Henny Kroeze
Speedway-coryfee en ridder van de steile wand. Henny Kroeze over zijn motorleven.

GP Engeland
Het was nat en ook droog, alweer..

Honda NC700D Integra
Honda's Integra, een van de drie broers uit de NC700-reeks. Geen motor, geen scooter, wel een motor?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.