Nieuwe MOTOR Magazine is uit!

MV BRUTALE 800
MV Agusta’s verse inzet in wat de nieuwe 600-klasse lijkt te worden, de Brutale 800.

AALT TOERSEN
De racelegende en zijn Queeste het wereldsnelheidsrecord 50cc weer naar Nederland te halen met de nu al legendarische groene tulp. Let op, hier wordt geschiedenis geschreven!

GRID GIRLS
Kies samen met MOTOR Magazine de twee grid girls voor Jasper Iwema en Jacub Kornfeil van RW Racing GP tijdens de TT van Assen.

2013-SUPERSPORTS
Honda’s CBR600RR, Kawa’s ZX-6R en Triumphs 675R als nieuwe strijders in een zinkend segment.

YAMAHA FJR1300AS
Toeren is vooral genieten en hoe relaxed is het dan als je toergigant dan ook nog eens een semi-automaat is. Genieten op de Yamaha FJR1300AS.

SPORT
De Grand Prix in Frankrijk, maar ook het WK Superbike in Engeland en de laatste nieuwtjes.

TWEEDEHANDS
Hoe vaak zie je een Moto Morini Granpasso 1200 te koop staan? We gingen eens op onderzoek uit.

TOERISME
In de reeks Hollandse Helden dit keer de Watergeuzen, ofwel de Zeeuwse eilanden en Zuid-Holland.

VASTE RUBRIEKEN
Met onder andere het laatste nieuws, toen in 1972 en de column van Joost Overzee.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.