Kies je favoriete TT-grid girl

Speciaal voor de TT is MOTOR Magazine samen met RW Racing GP op zoek naar twee leuke meiden die de Moto3-coureurs Jasper Iwema en Jakub Kornfeil uit het zonnetje gaan houden. Welk duo het gaat worden, ligt in jouw handen.  Stemmen kan tot en met zondag 16 juni op www.motor-magazine.nl/gridgirlcompetitie. Als je meedoet, maak je automatisch kans op een van de vijf MOTOR Magazine/RW Racing GP-pakketten. In editie 13 (verschijnt donderdag 27 juni) zie je welke twee grid girls present zijn tijdens de TT voor het Nederlands enige Grand Prix-team.

Succes met kiezen…

Foto: Guus van Goethem
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.