vrijdag 29 maart 2024

Nieuwe motoren 2012

Suzuki presenteerde kortgeleden de nieuwe V-Strom 650-ABS. Die is nu in de winkel te bewonderen. Bij de Nederlandse motordealer vinden we helaas nog niet de MV Agusta F4-RR Corsacorta. Die kun je alleen in Italië 'live' aanschouwen. En ook rijden. Een redacteur van MOTO73 en MOTOR Magazine zijn onderweg naar de laars van Europa om de eerste rijindrukken op te doen met de F4-RR. Veel meer daarover vind je in de komende nummers van onze motorbladen.

Eind september wordt de de Ducati Streetfighter 2012 geïntroduceerd. Ook daarvoor moeten we naar Italië, maar kort daarop zal de nieuwe Duc ook in ons land te koop zijn.

Harley-Davidson lichtte onlangs al een tip van de sluier op wat betreft de modellen voor 2012 met onder meer een Dyna Switchback en een speciale uitvoering van de V-Rod.

Kawasaki presenteert in oktober een nieuw model. Geen cruiser. Geen sportfiets. Wat het wel gaat worden wil de importeur nog niet vertellen. Dus is het gissen. Komt er een nieuwe Versys? Deze keer met een 800 cc blok, of zelfs een 1000? Verrast Kawasaki de ganse motorwereld met een grote all-road?  Wie het weet mag het zeggen… Stuur een reactie als je denkt het te weten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen