donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

International Six Days Enduro

De KNMV heeft dit jaar twee landenteams ingeschreven voor deelname aan de International Six Days Enduro (ISDE). Deze Zesdaagse wordt van 8 t/m 13 augustus verreden in de omgeving van Kotka – Hamina in Finland.

Het Trophy Team bestaat uit Hans Vogels (Husaberg), Mark Wassink (KTM), Amel Advocaat (Husaberg), Erwin Plekkenpol (KTM) en Erald Lammertink (Husaberg). Ralph Hubers (KTM) zal invallen voor Jirry van Veen. Van Veen heeft zich afgemeld vanwege een blessure. Peter Lenselink is als volgrijder toegevoegd. Ragnar Katerbau is de teammanager namens de KNMV.

Het Junior Trophy Team (tot 23 jaar) bestaat uit KTM-rijders Ismo ten Velde, Robin Nijkamp, Lucas Dolfing en Stefan Hage.

Naast de landenteams zullen drie clubteams naar Finland reizen: De Enterse Motorclub, MC De Toerenteller en het Dutch Veteran Team.

Op www.isde2011.nl vind je meer informatie.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelNieuwe motoren 2012
Volgend artikelHerkansing voor Rosell

Gerelateerde artikelen