International Six Days Enduro

De KNMV heeft dit jaar twee landenteams ingeschreven voor deelname aan de International Six Days Enduro (ISDE). Deze Zesdaagse wordt van 8 t/m 13 augustus verreden in de omgeving van Kotka – Hamina in Finland.

Het Trophy Team bestaat uit Hans Vogels (Husaberg), Mark Wassink (KTM), Amel Advocaat (Husaberg), Erwin Plekkenpol (KTM) en Erald Lammertink (Husaberg). Ralph Hubers (KTM) zal invallen voor Jirry van Veen. Van Veen heeft zich afgemeld vanwege een blessure. Peter Lenselink is als volgrijder toegevoegd. Ragnar Katerbau is de teammanager namens de KNMV.

Het Junior Trophy Team (tot 23 jaar) bestaat uit KTM-rijders Ismo ten Velde, Robin Nijkamp, Lucas Dolfing en Stefan Hage.

Naast de landenteams zullen drie clubteams naar Finland reizen: De Enterse Motorclub, MC De Toerenteller en het Dutch Veteran Team.

Op www.isde2011.nl vind je meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.