Nieuwe motorjas van DIFI, de Brooklyn

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Urban lifetyle is een van de nieuwe segmenten die je kunt terugvinden in de DIFI collectie voor 2015. Zo hebben we je al eerder laten kennis maken met de New York en Saint Louis en nu is hier een derde aan het rijtje toegevoegd: de DIFI motorjas Brooklyn. 

 De DIFI motorjas Brooklyn is een korte motorjas, met hier en daar een tint retro style en is eigenlijk de textiele variant van de DIFI motorjas New York. Deze moderne textiele jas is voorzien van EN 1621-1 gecertificeerde protectoren op ellebogen en schouders en een zak op de rug voor een apart verkrijgbare EN 1621-2 SAS-TEC rugprotector. Het  waterdichte membraan zorgt ervoor dat wind en regen niet door de stof naar binnen kunnen, de jas is op de rits waterafstotend.

Ook de kou kan niet doordringen, door de bescherming van de thermovoering. Mocht onverhoopt tijdens een mooie rit het zonnetje gaan schijnen, geen paniek. Haal gemakkelijk de thermovoering eruit en de ventilatie ritsen op de rug open voor een frisse en comfortabele koelte. 

Dus mocht je op zoek zijn naar een moderner, retro motorjas / vrijetijdsjas dan is de DIFI motorjas Brooklyn voor slechts € 149,95 zeker iets voor jou. En mocht dat nog niet genoeg zijn, de DIFI Urban collectie is voorzien van moderne jeans en bijpassen motorschoenen om je outfit helemaal Urban proof te maken. 

Bekijk de gehele DIFI collectie op www.difi.nl of bezoek een van de vestigingen van MotoPort voor een persoonlijk advies.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?