Nieuwe operatie voor Pedrosa

Dani Pedrosa moet opnieuw een operatie ondergaan aan zijn sleutelbeen. De Honda-rijder wacht met de ingreep tot na de Grote Prijs van Spanje, komend weekeinde op het circuit van Jerez. Pedrosa kwam vorig jaar oktober ten val in de Grote Prijs van Japan en liep daarbij een dubbele breuk op in zijn linkersleutelbeen.

Met titaniumplaatjes is het bot toen aan elkaar geschroefd, maar Pedrosa ondervindt nog steeds klachten. Bij de ingreep zullen de plaatjes en schroeven worden verwijderd. Pedrosa zal meteen na Jerez onder het mes gaan en verwacht op 1 mei bij de Grote Prijs van Portugal weer van de partij te zijn. Hij mist dan geen races, want de voor 24 april geplande GP van Japan is vanwege de aardbeving en tsunami in dat land uitgesteld.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?