NIEUWE SCORPION EXO-1400 CARBON AIR OP DE EICMA IN HAL 13 BOOTH Q74 KIJKEN WE UIT NAAR JOUW KOMST!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Scorpion EXO-1400 Carbon Air heeft een aerodynamische schaal waardoor hij geschikt is voor tour, sport-tour, sport en naked motoren. Wat deze helm zo bijzonder maakt is de carbon ultra TCT schaal. Carbon Ultra TCT technologie biedt degressieve integriteit bij een impact, waardoor de energie word geabsorbeerd, wat een impact verkleind. Maar carbon ultra TCT is ook extreem licht in gewicht wat het dragen comfortabeler maakt. Het ingebouwd zonnen vizier is zeer gemakkelijk te bedienen en kan zelfs in hoogte worden afgesteld. Standaard levert Scorpion het dark smoke vizier naast het heldere vizier, maar ook een MAX vision pinlock gratis bij de EXO-1400 Carbon Air. Wat deze helm nog completer maakt en waardoor hij ook met veel wind en op hogere snelheden nog steeds comfortabel blijft is het airfit systeem. Hiermee blaas je de wangkussens eenvoudig op en laat je de helm nog perfecter aansluiten op jou gezicht.

Deze unieke helm zal worden gepresenteerd tijdens de EICMA in HAL 13 BOOTH Q74, waar we je van harte welkom heten! Op 7, 8 en 9 November zijn we zelf ook aanwezig en kijken we uit naar jouw komst! 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?