WORLD DUCATI WEEK 2018

De World Ducati Week keert terug in 2018! Elke twee jaar brengt het grootste Ducati evenement ter wereld duizenden liefhebbers samen. Tijdens de laatste editie in 2016 bezochten circa 81.000 bezoekers het evenement. 

De data voor tiende editie van de World Ducati Week zijn: vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juli en zoals gebruikelijk zal het evenement plaatsvinden op het “Misano World Circuit Marco Simoncelli” in Misano Adriatico (Italië).

Alle details van het evenement zullen binnenkort beschikbaar zijn op de officiële website van Ducati, ondertussen kunnen enthousiastelingen al de data in hun agenda noteren om de WDW2018 bij te wonen. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.