dinsdag 5 december 2023

Nieuwe supertourer: Indian Pursuit

Indian Motorcycles heeft een nieuwe supertourer geïntroduceerd. De Pursuit is gebaseerd op de Challenger en is uitgerust met de 1768cc-PowerPlus V-twin. Die levert 121 pk en 178 Nm.

Bagageruimte in overvloed

Chassis en onderstel werden ongewijzigd overgenomen. Er zijn wijzigingen aangebracht aan de achterzijde. Die is voorzien van een grote topkoffer met een comfortabele rugleuning voor de duopassagier. De topkoffer en de zijkoffers hebben een laadvolume van 133 liter.

De Pursuit weegt 400 kg, het toelaatbare totaalgewicht is 628 kg. Deze wordt ondersteund door een Fox-schokdemper met elektronisch geregelde veervoorspanning. Net als de Challenger is ook de Pursuit uitgerust met MSC en ABS in bochten.

Workhorse Speed Shop bouwt flat tracker op basis van Indian FTR 1200

Dark Horse- of Limited-uitvoering

Indian biedt twee versies van de Pursuit. De Dark Horse is verkrijgbaar in matzwart of mat zilvergrijs. Qua prijs begint hij bij € 40.490,-. De Limited is glanzend zwart gespoten en heeft chromen onderdelen. De prijs begint bij € 40.090,-.

De 2022 Indian Pursuit Limited in metallic zwart begint bij € 40.090,-.
Het PowerPlus 108-blok dat elk Pursuit-model aandrijft, hier te zien in Dark Horse uitvoering.
Het nieuwe Touring Comfort-zadel is ontworpen voor de Pursuit.
Pursuit-modellen met het Premium-pakket krijgen een achterschokdemper van Fox die elektronisch instelbaar is via het touchscreen van de motorfiets.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image