zondag 19 mei 2024

Nieuwe video van Indian Scout die op 2 april wordt onthuld

Indian Motorcycle heeft zojuist een teaser video uitgebracht van de nieuwe Indian Scout(s) die op 2 april wordt gelanceerd. In de video zien we een groep van vijf motorfietsen die rijden over een woestijnmeer.

Helaas laat het slechte licht in de video ons in het duister om veel details te onthullen, maar er lijken vier verschillende varianten van de nieuwe Scout te zijn. De foto hierboven hebben we wat licht betreft iets opgekrikt. Zo hebben we iets meer zicht op de motorfietsen (en kunnen we beter gissen…). Ter referentie, het huidige Scout-aanbod van Indian bestaat uit drie hoofmodellen: de klassiek gestileerde Scout, de compacte Scout Bobber en de Scout Rogue met een kleine kuip.

Op 2 april onthult Indian Motorcycle ’the all new Scout’

In de video hebben de drie voorste motorfietsen laag gemonteerde bar-end spiegels, terwijl de achterste motorfietsen zich onderscheiden door chroomspiegels die bovenop het stuur zijn geplaatst. Van het duo achteraan heeft degene aan de rechterkant een kleine voorruit die wijst op een lichtere toervariant. De motor aan de linkerkant zou een traditionele Scout kunnen zijn.

De leidende motorfiets heeft een kleine kuip met een kleine voorruit die vergelijkbaar is met de motorfiets aan zijn linkerzijde. Een van beide kan een nieuwe versie van de Scout Rogue zijn. De motorfiets op de tweede plaats van links heeft geen kuip en zou een model kunnen zijn vergelijkbaar met de bestaande Scout Bobber.

Op dit moment kunnen we alleen speculeren op basis van wat we in de video zien, dus we kunnen niet zeggen wat er zich binnenin bevindt qua motoren of chassiswijzigingen. Volledige details worden op 2 april vrijgegeven. En testredacteur Gijs is tussen 8 en 12 april in San Diego (of omstreken) om te rijden met de nieuwe Indian Scout.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen