woensdag 28 februari 2024

Nieuwe vrienden gezocht

Met 13.000 verkochte nieuwe motorfietsen en een occasionmarkt van zo’n 160.000 motoren, mag duidelijk zijn dan motorrijden leeft in Nederland. Een grote groep eigenaren rijdt al jaren, gelukkig! Maar er is ook steeds meer nieuwe aanwas en daar zijn we natuurlijk minstens zo blij mee.

De MOTORbeurs is dat blijkbaar ook, want liefst 500 motorrijders die in 2017 hun motorrijbewijs behaalden krijgen een gratis toegangsbewijs voor de openingsdag. Malou Peters, Brandmanager MOTORbeurs Utrecht: ”Dit jaar willen we laten zien dat motorrijden niet alleen heel erg leuk is, maar ook nog eens de meest slimme manier van vervoer op de drukke Nederlandse wegen.” Lijkt ons een prima doel.

Aanmelden kan hier. Succes en hopelijk tot in Hal 8 op de stand van MOTO73 en Classic & Retro.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen