Nieuwe vrienden gezocht

Met 13.000 verkochte nieuwe motorfietsen en een occasionmarkt van zo’n 160.000 motoren, mag duidelijk zijn dan motorrijden leeft in Nederland. Een grote groep eigenaren rijdt al jaren, gelukkig! Maar er is ook steeds meer nieuwe aanwas en daar zijn we natuurlijk minstens zo blij mee.

De MOTORbeurs is dat blijkbaar ook, want liefst 500 motorrijders die in 2017 hun motorrijbewijs behaalden krijgen een gratis toegangsbewijs voor de openingsdag. Malou Peters, Brandmanager MOTORbeurs Utrecht: ”Dit jaar willen we laten zien dat motorrijden niet alleen heel erg leuk is, maar ook nog eens de meest slimme manier van vervoer op de drukke Nederlandse wegen.” Lijkt ons een prima doel.

Aanmelden kan hier. Succes en hopelijk tot in Hal 8 op de stand van MOTO73 en Classic & Retro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.