woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Drudi ontwerpt tiende Isle of Man-helm

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Het is een langdurige traditie dat Arai rond deze tijd van het jaar de nieuwe gelimiteerde editie van de Isle of Man helm introduceert. Het is niet alleen een nieuw design, maar Arai heeft ook de samenwerking met de IOM TT verlengd en blijft daarmee het officiële prefered helmenmerk voor de TT-races in de komende jaren.  

De eerste gelimiteerde versie van de Isle of Man helm werd in 2007 geïntroduceerd. Het ‘Centenary’ model vierde honderd jaar TT-races. Dit jaar is de helm dus toe aan zijn tiende verjaardag. Net als bij alle voorgaande modellen is Aldo Drudi van Drudi Performance verantwoordelijk voor het design. De hoofdkleur is zwart met rode details en gouden accenten. Natuurlijk kan de tekst ’10th limited edition’ niet ontbreken. Verplichte kost is het originele TT-logo (dat alleen Arai mag gebruiken op zijn helmen) en het driebenige symbool van het eiland Man. 

De eerste exemplaren van de 2018 RX-7V Isle of Man helm gaan van de hand in de paddock van de TT-races zelf. Pas daarna zijn ze te koop bij officiële Arai-dealers. De voorgaande jaren gingen ze voor € 1099 over de toonbank en ook dit jaar zal het in die buurt liggen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen