Nieuwe Yamaha-scooter

Net van de pers gerold is de nieuwe Yamaha D’elight, een kleine scooter van 125cc met een strak design, lage onderhoudskosten en een laag verbruik. Ideaal dus voor bijvoorbeeld in de grote steden. Een scooter van dit kaliber moet je niet bij hoeven nadenken, maar gewoon ergens heen rijden en gaan.

Dat is precies wat de D’elight volgens de fabrikant als geen ander kan. In zijn klasse is het één van de lichtste en meest compacte scooters, dus heb je daar geen enkel probleem mee.  Uiteraard is de motor voorzien van injectie en verder alles wat je zou verwachten. Een passagier kan ook mee achterop voor een kort snel stukje binnendoor.

De nieuwe Yamaha D’elight is beschikbaar in de kleuren Milky White, Midnight Black en Magnetic Bronze en leverbaar vanaf eind augustus 2013.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?