22.3 C
Nederland
vrijdag 20 mei 2022

Nieuwe Z1000 wint Plus X Award

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product of een organisatie of vereniging. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De jury van de prestigieuze Plus X Award was vol lof over de Z1000 met betrekking tot “innovatie, hoge kwaliteit en design”. Een fantastische start van het motorseizoen voor Kawasaki. De Award laat zien dat de engineers en designers van Kawasaki de kunst verstaan om een legendarische motor verder te ontwikkelen. Niet voor niets maakt de Z en zijn 40 jaar lange roemruchte geschiedenis onderdeel uit van het Kawasaki DNA. 

Over de Plus X Award:

Met een internationale en onafhankelijke grote jury afkomstig uit 25 verschillende industrieën en een marketing investering van meer dan 25 miljoen euro is de Plus X Award is ’s werelds grootste innovatieprijs op het gebied van technologie, sport en lifestyle.

Awards worden gegeven voor nieuwe en innovatieve technologie, uitzonderlijk design en slimme en ‘intelligente systemen’.  In 2014 werden deze Awards voor de 11e keer gehouden. 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen