Nieuwe Zero Motorcycles line-up bekend

Niet spectaculair anders, wel nieuw. Dat is in een notendop het Zero Motorcycles-nieuws voor 2012. Belangrijk om te weten is dat de accu’s van alle modellen een stuk krachtiger zijn en dat ze bovendien ook langer mee moeten gaan. Daarnaast kregen ook de blokken een aantal modificaties. Behalve dan de Zero (M)X-modellen want die moeten het zonder deze updates stellen.

En dan het overige nieuws. Er komt een DS-versie (geen spelcomputer) van de Zero S met een 3 KWh sterker blok (van zes naar negen). De nieuwe accu zorgt er verder voor dat je tot 185 kilometer kunt rijden voordat de accu gewisseld of opgeladen moet worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?