maandag 24 juni 2024

NIU Technologies introduceert nieuwe elektrische motorfietsen, waaronder een crosser

NIU Technologies, wereldwijd toonaangevend merk voor elektrische tweewielers, heeft onlangs de lancering aangekondigd van drie nieuwe modellen. De XQi3 elektrische crossmotor, de SQi bromfiets en de RQi high-performance motorfiets zullen binnenkort beschikbaar zijn.

RQi: Pure elektrische sensatie met indrukwekkende prestaties

De RQi motorfiets biedt een pure elektrische sensatie met indrukwekkende prestaties. Met een topsnelheid van 110 km/u, krachtige accu’s en geavanceerde rijeigenschappen is hij perfect voor spannende ritten door de stad. De RQi is uitgerust met verschillende slimme functies, zoals bluetooth-ontgrendeling en GPS-tracking. Verwacht wordt dat de RQi vanaf het eerste kwartaal van 2024 verkrijgbaar zal zijn bij NIU-Flagship dealers en andere dealers vanaf €7.999,-.

Kijken: Amerikanen voeren Honda scooter op naar 180 pk

XQi3: Avontuurlijke crossmotor voor ruig terrein en stadsstraten

De XQi3 Dirt Bike is ontworpen voor avontuurlijke mensen die zowel ruig terrein als stadsstraten willen verkennen. Met een krachtige motor en verschillende snelheidsmodi biedt de XQi3 pure vrijheid. De motorfiets is uitgerust met geavanceerde vering, premium remmen en off-road banden voor optimale prestaties. Daarnaast heeft hij verbinding met de NIU Smart App voor ultieme connectiviteit. De XQi3 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

SQi: Futuristisch design en eenvoudige bediening

De SQi bromfiets combineert een futuristisch design met eenvoudige bediening. Met zijn lichtgewicht constructie, hoge snelheden en grote actieradius is hij ideaal voor woon-werkverkeer in de stad. De SQi is bekroond met de RedDot design award en zal naar verwachting verkrijgbaar zijn in 2024.

NIU Technologies blijft innoveren op het gebied van elektrische tweewielers. Met hun nieuwe modellen bieden ze zowel consumenten als bedrijven veelzijdige en duurzame mobiliteitsoplossingen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen