dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nog kleinere Ninja

Wat is dit nou weer?! Lijkt wel een miniversie van een Kawasaki Ninja… Kan kloppen, want dat is het ook. Een oplettende lezer van onze collegasite visordown.com trof het motortje aan op vakantie in een warm land…. Het is de nieuwe Ninja 150 en is inderdaad enkel bedoeld voor de Aziatische markt. Het ding stelt technisch gesproken niet al te veel voor, maar toch is het leuk om te zien wat je met een stel buisjes en wat kundigheid kunt bereiken. Voeg daar het nieuw ontworpen kuipwerk bij en je hebt al heel wat. En meer dan genoeg voor de lokale wegen, waar motoren van deze cilinderinhoud eerder regel dan uitzondering zijn. En wat is er dan mooier dan rondcrossen op een nieuwe Kawa met volle kuip?
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen