Nog kleinere Ninja

Wat is dit nou weer?! Lijkt wel een miniversie van een Kawasaki Ninja… Kan kloppen, want dat is het ook. Een oplettende lezer van onze collegasite visordown.com trof het motortje aan op vakantie in een warm land…. Het is de nieuwe Ninja 150 en is inderdaad enkel bedoeld voor de Aziatische markt. Het ding stelt technisch gesproken niet al te veel voor, maar toch is het leuk om te zien wat je met een stel buisjes en wat kundigheid kunt bereiken. Voeg daar het nieuw ontworpen kuipwerk bij en je hebt al heel wat. En meer dan genoeg voor de lokale wegen, waar motoren van deze cilinderinhoud eerder regel dan uitzondering zijn. En wat is er dan mooier dan rondcrossen op een nieuwe Kawa met volle kuip?
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?