Bijzondere functie Van den Berk

Kennen we hem nog? Een van de grotere crossers van weleer, John van den Berk, is officieel benoemd tot trainer en talentscout van de FIM.  Juist in landen waar de sport nog groeiende is, is hier een schone taak voor hem weggelegd. Daarnaast zal Van den Berk  als talentscout jonge crossgoden zelfs in de verste uithoeken nog kunnen opsporen en klaarstomen voor toekomstige deelname in het wereldkampioenschap.

Foto (1985): ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.