Nog meer Ducati nieuws

De Multistrada is de best verkopende Ducati op dit moment. Dus waarom grote aanpassingen? Alle 2012 modellen zullen wel voorzien worden van comfortabeler zadel. De 1200S Touring wordt daarnaast leverbaar in grijs met een zwart frame.

De 2012 Hypermotard 1100EVO SP is nu ook beschikbaar als Corse Edition. Meer grondspeling, betere vering en een iets hoger stuur maken de Corse Edition semi-circuitklaar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?