Wederom Ducati-nieuws aanstaande UPDATE

UPDATE 7-10-2011
Ducati heeft zojuist bevestigd dat het inderdaad om de Ducati Monster 795 gaat. Tijdens de GP van Maleisië meer hierover. Dan ook duidelijkheid over wat dit model nu typisch Aziatisch maakt.

UPDATE 7-10-2011
Diverse zeer betrouwbare bronnen melden ons vandaag dat het om de nieuwe Monster 795 gaat. De Monster zal geproduceerd worden in Thailand. Dit zou enigszins kunnen verklaren waarom de motor voorlopig niet naar Europa komt. Een echte uitleg hiervoor komt pas op 20 oktober.

BERICHT 5-10-2011
Ja hoor, weer begint Ducati een pr-offensief. Op 20 oktober wordt in het Maleisische Sepang een nieuwe Ducati gepresenteerd. En dat is opvallend omdat er voor vandaag nog niets naar buiten gelekt is hierover, geheel tegen de traditie van Ducati in.

Kijkend naar de locatie van de onthulling is de kans groot dat er een Ducati komt die speciaal gericht is op de Aziatische markt. Nieuw is dat niet want Ducati had eerder een Monster 400 en een SS400 in de collectie. Rond 20 oktober meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?