vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Wederom Ducati-nieuws aanstaande UPDATE

UPDATE 7-10-2011
Ducati heeft zojuist bevestigd dat het inderdaad om de Ducati Monster 795 gaat. Tijdens de GP van Maleisië meer hierover. Dan ook duidelijkheid over wat dit model nu typisch Aziatisch maakt.

UPDATE 7-10-2011
Diverse zeer betrouwbare bronnen melden ons vandaag dat het om de nieuwe Monster 795 gaat. De Monster zal geproduceerd worden in Thailand. Dit zou enigszins kunnen verklaren waarom de motor voorlopig niet naar Europa komt. Een echte uitleg hiervoor komt pas op 20 oktober.

BERICHT 5-10-2011
Ja hoor, weer begint Ducati een pr-offensief. Op 20 oktober wordt in het Maleisische Sepang een nieuwe Ducati gepresenteerd. En dat is opvallend omdat er voor vandaag nog niets naar buiten gelekt is hierover, geheel tegen de traditie van Ducati in.

Kijkend naar de locatie van de onthulling is de kans groot dat er een Ducati komt die speciaal gericht is op de Aziatische markt. Nieuw is dat niet want Ducati had eerder een Monster 400 en een SS400 in de collectie. Rond 20 oktober meer.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen