maandag 15 juli 2024

Nog meer prrrijzen!

De vorige keer kon je een schitterend knipperlicht winnen. Gezien het enorme succes hiervan konden we niet anders dan met een soortgelijke actie te komen. Ditmaal maak je kans op een G&G GP-uitlaat voor de Suzuki GSR750 inclusief kentekenplaathouder. Deze uitlaat heeft een strak, typisch Italiaans design en is met de hand gemaakt. Dat-ie meer vermogen levert geloven we graag.

Maar dit is niet alles. Nieuw in het CNC Racing assortiment zijn de knipperlichten Spyde, Sting en BMB. Wat is er leuker dan een gratis set knipperlichten? Deze keer zijn dat de knipperlichten Sting. Er is één set van vier knipperlichten te vergeven. De knipperlichten zijn uiteraard CE-gekeurd en universeel toepasbaar. De winkelwaarde van al deze prachtige prijzen loopt in de honderden euro’s. Onze tip? Invullen dat formulier en duimen maar. Surf voor meer informatie over deze prijzen naar www.gegshop.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen