Nog meer prrrijzen!

De vorige keer kon je een schitterend knipperlicht winnen. Gezien het enorme succes hiervan konden we niet anders dan met een soortgelijke actie te komen. Ditmaal maak je kans op een G&G GP-uitlaat voor de Suzuki GSR750 inclusief kentekenplaathouder. Deze uitlaat heeft een strak, typisch Italiaans design en is met de hand gemaakt. Dat-ie meer vermogen levert geloven we graag.

Maar dit is niet alles. Nieuw in het CNC Racing assortiment zijn de knipperlichten Spyde, Sting en BMB. Wat is er leuker dan een gratis set knipperlichten? Deze keer zijn dat de knipperlichten Sting. Er is één set van vier knipperlichten te vergeven. De knipperlichten zijn uiteraard CE-gekeurd en universeel toepasbaar. De winkelwaarde van al deze prachtige prijzen loopt in de honderden euro’s. Onze tip? Invullen dat formulier en duimen maar. Surf voor meer informatie over deze prijzen naar www.gegshop.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?