Norton en studenten; de toekomst

Stuart Garner (CEO van Norton) liep al een tijdje met het plan rond om een opleidingsinstituut te starten waar jonge enthousiastelingen (16-18 jaar) alles kunnen leren over de motorindustrie. De achterliggende gedachte is dat Garner de Britse motorindustrie wil laten floreren zoals in de vorige eeuw. Het goede nieuws is dat de Britse overheid het plan heeft omarmd en steun heeft toegezegd, hiermee gaat de British Motorcycle Manufacture Academy (BMMA) officieel van start.

Norton zet zijn fabrieksdeuren open voor de werkstudenten om ze een goede leeromgeving te bieden. De studenten gaan dus aan het werk bij Norton om zo alles aspecten van de motorindustrie te ervaren en tegelijkertijd verdienen ze een bescheiden boterham.

Garner zegt daarbij ook eerlijk dat hij langs deze weg een duurzame toekomst voor Norton wil creeëren en het merk te laten groeien. 

Wij hopen dat dat inderdaad het geval is en dat de productie van Norton’s zo groot wordt dat ze ook gewoon in Nederland te koop zijn. Tot nu toe is een Norton in Nederland nog een zeldzaamheid en bleek Norton als fabrikant niet de meest betrouwbare partner.    

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?