dinsdag 25 juni 2024

Nu ook 5 jaar garantie op alle VOGE-modellen

VOGE is nog steeds een relatief nieuw merk maar het gamma heeft zich intussen al wel bewezen op vlak van kwaliteit en rij-eigenschappen. VOGE is het premium merk van Loncin, een Chinese industriegigant die werd opgericht in 1983 en nu meer dan 9.000 werknemers telt en jaarlijkse meer dan 2,5 miljoen motorfietsen, 3 miljoen motorblokken en 150.000 ATV’s produceert. Dat ook een aantal gekende merken al jaren gebruik maken van de expertise van Loncin is geen geheim. Zo vierden BMW en Loncin dit jaar al de achttiende verjaardag van hun samenwerking!

5 jaar garantie op alle CFMOTO’s

Om deze kwaliteit en het vertrouwen in het merk te onderlijnen biedt VOGE Benelux vanaf heden bovenop de wettelijke garantieperiode van twee jaar nu drie jaar garantie-uitbreiding, zodat je gedurende vijf jaar onbezorgd van je nieuwe VOGE-motorfiets kan genieten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen