Nu tweede kaartje GRATIS Mega MotorTreffen!

Onze nieuwe website is online! Motor.nl bundelt vanaf nu het beste werk van drie ervaren redacties: MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Routes, reportages, nieuws en video, er is geen enkele reden meer om een andere website te bezoeken. En dit vieren wij met een cadeau:

Eén kaartje is twéé kaartjes voor het Mega MotorTreffen!

De officiële geboorte van Motor.NL vindt plaats op het Mega Motor Treffen op 18 en 19 mei in de Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen. Wij vinden het belangrijk dat je erbij bent. Daarom deze actie: als je in de voorverkoop een kaartje koopt – €7,50 – doen wij er een tweede kaartje gratis bij.

Klik hier voor je tweede GRATIS kaartje!

Voor het volledige programma én de plattegrond van het Mega MotorTreffen, KLIK HIER

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?