Offroad leren met Triumph Adventure Experience

Tijdens de introductie in Almería, Spanje, van de Tiger 1200 werd duidelijk dat Triumph dit voorjaar in het zuiden van Wales (UK) een eigen off-road trainingsfaciliteit opent. Inmiddels heeft Triumph bevestigd dat je vanaf maart ook in de Benelux deel deel kan nemen aan de Triumph Adventure Experience.

In samenwerking met drie gekwalificeerde off-road rijscholen in Nederland (Experience Island), Vlaanderen (Motokhana) en Wallonië (Richard Hubin Racing School) brengt Triumph het avontuur aankomend seizoen naar de Benelux. Deelnemers aan de Triumph Adventure Experience zullen onder professionele begeleiding training krijgen in het off-road rijden. Dit kan op je eigen motor of op de nieuwe Tiger 1200 of 800 en Triumph Scrambler, die tegen een kleine meerprijs ter beschikking staan.

Meer informatie over deelname en prijzen zijn te vinden op de Triumph website.

Voor Nederland: www.triumphmotorcycles.nl/riding-experiences

Voor België: www.triumphmotorcycles.be/riding-experiences

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?