woensdag 24 april 2024

Offroad leren met Triumph Adventure Experience

Tijdens de introductie in Almería, Spanje, van de Tiger 1200 werd duidelijk dat Triumph dit voorjaar in het zuiden van Wales (UK) een eigen off-road trainingsfaciliteit opent. Inmiddels heeft Triumph bevestigd dat je vanaf maart ook in de Benelux deel deel kan nemen aan de Triumph Adventure Experience.

In samenwerking met drie gekwalificeerde off-road rijscholen in Nederland (Experience Island), Vlaanderen (Motokhana) en Wallonië (Richard Hubin Racing School) brengt Triumph het avontuur aankomend seizoen naar de Benelux. Deelnemers aan de Triumph Adventure Experience zullen onder professionele begeleiding training krijgen in het off-road rijden. Dit kan op je eigen motor of op de nieuwe Tiger 1200 of 800 en Triumph Scrambler, die tegen een kleine meerprijs ter beschikking staan.

Meer informatie over deelname en prijzen zijn te vinden op de Triumph website.

Voor Nederland: www.triumphmotorcycles.nl/riding-experiences

Voor België: www.triumphmotorcycles.be/riding-experiences

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Hallo, ik wil heel graag jullie video’s en artikelen van offroad door Nederland nog eens zien en lezen. Ik kan het niet meer terug vinden. Ik weet dat het uit 3 of 4 afleveringen ging met geselecteerde kandidaten. De offroad rit ging van uit Groningen langs het oosten van Nederland nasr het zuiden tot ergens bij België.
    Graag hoor ik van jou.
    Fred Verlaan
    Al jaren lid van Promotor;-)

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen