Oldtimerdag Appelscha

Op zaterdag 17 september wordt in Appelscha namelijk een Oldtimerdag gehouden. Voor de vijfde keer heeft SOA (voor de goede orde, Stichting Oldtimerdag Appelscha) het voor elkaar gekregen om een groots evenement op te zetten. De verwachting is dat er ruim tweeduizend oldtimers naar het Friese dorp komen.

Dit varieert van vrachtwagens, bussen, fietsen, tractoren, auto’s tot natuurlijk motoren. De dag begint om 9.00 uur en om 18.00 uur sluit SOA het evenemententerrein ‘De Hildenberg’ aan de Gruun 5 in Appelscha. Toegang is gratis voor zowel de deelnemer als de bezoeker. Meer informatie: www.oldtimerdagappelscha.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.