maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Oldtimerdag Appelscha

Op zaterdag 17 september wordt in Appelscha namelijk een Oldtimerdag gehouden. Voor de vijfde keer heeft SOA (voor de goede orde, Stichting Oldtimerdag Appelscha) het voor elkaar gekregen om een groots evenement op te zetten. De verwachting is dat er ruim tweeduizend oldtimers naar het Friese dorp komen.

Dit varieert van vrachtwagens, bussen, fietsen, tractoren, auto’s tot natuurlijk motoren. De dag begint om 9.00 uur en om 18.00 uur sluit SOA het evenemententerrein ‘De Hildenberg’ aan de Gruun 5 in Appelscha. Toegang is gratis voor zowel de deelnemer als de bezoeker. Meer informatie: www.oldtimerdagappelscha.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelOpsporing verzocht
Volgend artikelBagageweken bij Yamaha

Gerelateerde artikelen