Opsporing verzocht

Op dinsdag 12 juli is tussen 00.30 en 09.00 uur uit een schuur aan de Veerstraat in Druten een bijzondere motor gestolen. Het gaat om witte Harley-Davidson Fxstb. Van deze motor schijnt, in deze specifieke uitvoering, slechts één exemplaar te zijn. De politie vraagt getuigen van de diefstal en mensen die de motor na 12 juli 09.00 uur ergens gezien hebben te bellen met het nummer 0900-8844.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?