woensdag 24 april 2024

Ontdek de nieuwste Moto Morini modellen op de MOTORbeurs

Moto Morini staat uiteraard op de motorbeurs om de bestaande en nieuwe modellen te tonen aan het grote publiek. Naast de spraakmakende X-Cape en Seiemmezzo STR en SCR zullen ook een aantal nieuwe modellen voor het eerst in de Benelux worden tentoongesteld. 

De Moto Morini Calibro is de eerste van de nieuwe modellen welke in Utrecht te zien zal zijn. Met zijn gedurfde design en geavanceerde technologieën belooft de Calibro een opwindende toevoeging te worden aan het assortiment van Moto Morini. De prijs van de Moto Morini Calibro zal z.s.m. worden gecommuniceerd. Om op de hoogte te blijven van de verdere updates over deze spannende nieuwe toevoeging aan de Moto Morini familie kunt u het beste de website en de Social Media Kanalen in de gaten houden.

2024 Moto Morini Milano: lichter, krachtiger en vooral stijlvoller

Bovendien verwachten we naast de Calibro nog meer nieuwe modellen van Moto Morini die ze voor het eerst op de EICMA in Milaan hebben laten zien. Deze nieuwe modellen hebben al een golf van enthousiasme en anticipatie teweeggebracht onder Moto Morini-fans. Allereerst, tegen het einde van 2024, zal Moto Morini de langverwachte Milano 1200 introduceren. Een meesterwerk van design en technologie dat de lat voor krachtige naked bikes opnieuw zal definiëren.

Daarbij vooruitkijkend naar begin 2025 zal de langverwachte X-Cape 1200 zijn debuut maken. Deze krachtige en veelzijdige all-road machine zal avonturiers over de hele wereld inspireren. Tot slot zal Moto Morini medio 2025 de markt betreden met de Corsaro 750 modellen in de vorm van een Naked en een Super Sport model. Deze modellen zijn volledig nieuw en voorzien van een compleet nieuw en zelf ontwikkeld V-2 motorblok.

De Corsaro 750 is de 2e noviteit welke op de Motorbeurs voor het eerst aan het publiek in de Benelux zal worden getoond. 

Moto Morini nodigt u hierbij uit om de modellen zelf te aanschouwen op de Motorbeurs. U vindt de Moto Morini stand in hal 7, stand A016. Geïnteresseerden kunnen de Seiemmezzo STR, SCR en X-Cape ook zelf testen op het test parcours!

Tot ziens in Utrecht!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen