vrijdag 8 december 2023

Ontdek het nieuwe Edelweiss-programma 2024!

Eindelijk is het zover! Het motorseizoen 2023 is nog in volle gang, maar zoals gewoonlijk staat Edelweiss al in de startblokken en is klaar voor vele nieuwe avonturen op twee wielen in de toekomst! De motortouroperator uit Oostenrijk heeft onvermoeibaar gewerkt aan het samenstellen van een spectaculair programma waarmee alle dromen van spannende motortochten werkelijkheid worden. Het gloednieuwe Edelweiss-reisprogramma voor 2024/25 staat nu online en kan geboekt worden. Tijd om je koffers te pakken, op je motor te stappen en de vrijheid te ervaren – er wachten onvergetelijke momenten!

Boek nu en ontvang vroegboekkorting!

Zoals Edelweiss zegt: “Zonder onze enthousiaste klanten zou Edelweiss, Edelweiss niet zijn.” Als dank voor haar trouwe en enthousiaste klanten biedt Edelweiss een exclusieve vroeg-boek-korting: boek vóór 31 oktober 2023 een tour in Europa uit het Edelweiss standaardprogramma en ontvang maar liefst € 200 korting! Om deze te verzilveren, voer je de boekingscode EBB2024 in en de korting wordt naderhand van de boeking afgetrokken.

Post voor jou!

Heb je je nog niet aangemeld voor de Edelweiss-reiscatalogus? Dan wordt het tijd! Klik hier om je gratis catalogus te bestellen. Als je liever de digitale versie bekijkt, kan je de catalogus uiteraard ook rechtstreeks downloaden vanaf de website van Edelweiss.

Nieuw seizoen – nieuwe bestemmingen!

Iedereen die Edelweiss kent weet het: deze mensen zijn altijd onderweg! De gerenommeerde reisaanbieder heeft voor het komende seizoen 2024 wederom veel gepland, bestaande reizen verder verbeterd en het programma uitgebreid met fantastische reizen:

  • De met succes uitgevoerde AMA Alps Challenge-tochten van de afgelopen drie jaar, waarbij de 40 hoogste passen van de Alpen worden beklommen, worden als vaste Edelweiss AMA Alpine Master-tochten in het programma opgenomen.
  • Edelweiss heeft ook in Zuid-Europa rondgekeken en zal in de toekomst met gasten het charmante Portugal en de zuidelijke Apennijnen in Italië verkennen.
  • De overzee-bestemmingen zijn uitgebreid met rondreizen in Namibië en Brazilië. Ze bieden niet alleen fantastisch mooie landschappen en culturele hoogtepunten, maar ook veel plezier in de bochten.
  • Niet vergeten: er staat een nieuwe, fantastisch mooie tour door Zuidoost-Azië op het programma!
  • En offroad-fans hebben ook alle reden om blij te zijn: er zijn nieuwe tochten die over onverharde wegen gaan! Edelweiss biedt nu drie nieuwe begeleide Adventure Country Tracks (ACT)-tochten: in Italië, de Balkan en Griekenland.

Het avontuur begint nu!

Of je nu droomt van het verkennen van de majestueuze bergwegen in de Alpen, het doorkruisen van het ruige en ongerepte Patagonië, het bezoeken van charmante dorpjes in Europa of de eindeloze uitgestrektheid van de Australische out back ervaren wilt – bij Edelweiss Bike Travel vind je gegarandeerd de passende motortocht; Dromen worden werkelijkheid!

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar worldtours@edelweissbike.com of bel +43 5264 5690 – het verkoopteam helpt je graag verder!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen