vrijdag 8 december 2023

De wereld van custom bikes komt tot leven op de Bigtwin Bikeshow & Expo

Liefhebbers van custom bikes opgelet: de Bigtwin Bikeshow & Expo staat weer voor de deur. Dit jaarlijks terugkerende evenement brengt op 3, 4 en 5 november de wereld van custom bikes samen in Expo Houten.

Tijdens je bezoek aan de Bigtwin Bikeshow kun je genieten van een grote diversiteit aan stands. Van unieke motoren tot een keur aan merchandise, onderdelen en kleding: er is voor elk wat wils. Het is een mooie gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Jouw bike in de spotlights tijdens de Bigtwin Bikeshow & Expo?

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, en ook je hond is welkom, mits aangelijnd. Voor het gemak zijn er zelfs speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden dichtbij de entree van Expo Houten.

Of je nu komt voor een dag of het hele weekend, er zijn verschillende ticketopties beschikbaar. In de voorverkoop betaal je € 19,50 inclusief servicekosten voor een dagticket, terwijl een passe-partout voor drie dagen verkrijgbaar is voor € 35,00 inclusief servicekosten. Kaarten kun je hier bestellen.

Naast de veelzijdige stands, biedt het evenement ook gelegenheid voor een hapje en een drankje in een van de horecagelegenheden, waar een divers aanbod van maaltijden, snacks en dranken te vinden is. Je kunt je persoonlijke spullen veilig achterlaten in de garderobe bij de hoofdingang voor €2,- per item.

Noteer de data in je agenda en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen via de Facebook- en Instagram-pagina van Bigtwin. Het belooft wederom een prachtig evenement te worden!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen