dinsdag 30 april 2024

Ontdek het Nieuwe RIDERS Platform: De Ultieme Online Motorclub in Nederland

Het is feest! Het is tijd om je motorschoenen aan te trekken, want we gaan veel kilometers maken. Het nieuwe RIDERS platform, het digitale thuis van de leukste motorclub in Nederland, is live! Of je nu een kilometervreter bent of liever af en toe een rustig ritje maakt, bij RIDERS draait het allemaal om het plezier van motorrijden.

Met RIDERS heb je de kans om een community van enthousiaste motorrijders te ontmoeten. Je kunt ook profiteren van geweldige aanbiedingen zoals kortingen op motorkleding en accessoires, het downloaden van talloze motorroutes en het deelnemen aan onze unieke winacties. RIDERS zorgt ervoor dat alles voor je geregeld is.

Ons nieuwe platform is niet alleen snel en efficiënt, maar ook gebruiksvriendelijk. In een paar klikken kun je je aanmelden voor een geplande motorrit, andere motorrijders ontmoeten en samen op avontuur gaan.

Woon je in een bepaalde regio en wil je graag samen rijden, maar ken je nog niet veel motorrijders? Maak je geen zorgen. Meld je rit aan op het RIDERS-platform, bepaal zelf de details van je rit en nodig anderen uit om zich aan te sluiten. Je kunt je eigen route uploaden, of er een downloaden vanuit het platform. Zo simpel is het.

En als je niet op de weg bent, bijvoorbeeld wanneer je motor bij de garage is of als je gewoon even thuis op de bank zit, kun je je motorgerelateerde vragen stellen aan onze community via de Vraagbaak. Maak gerust vaak gebruik van Vraagbaak, want bij RIDERS raken we nooit uitgepraat over motoren.

Bij RIDERS geloven we in de kracht van samenwerking – ‘samen staan we sterk’. Daarom bieden we onze leden aantrekkelijke kortingen. Ben je toe aan nieuwe motorschoenen? Als RIDERS clublid shop je deze met korting.

Ben je benieuwd geworden naar ons nieuwe platform? Ontdek alle voordelen van RIDERS op www.riders.nu. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze community van motorrijders!

Leden

Voor RIDERS leden: je kunt nu direct inloggen op het platform met je bekende inloggegevens. TIP: Zet via je telefoon RIDERS op je beginpagina. Dan heb je supersnel toegang tot alle functies en je digitale ledenpas.

Nog geen lid?

Meld je hier nu aan om je aan te melden voor RIDERS

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

8 Reacties

  1. Beste Bart,
    Wat kost dat dan om lid te worden van Riders? Ben al een tijdje aan het surfen op de nieuwe site, maar niet te vinden wat de kosten. Gratis zal het niet zijn, tenminste dat neem ik aan omdat een bankrekeningnummer gevraagd wordt en ten goede komt aan Pite Media?!!

    • Ja, mijn excuses, waren zo druk met mooie dingen maken dat we de lidmaatschapsprijs er vergeten zijn op te zetten. Dat is €54, per jaar.

  2. Waarom zou ik lid van deze club worden als ik precies hetzelfde kan vinden in Motormaatje.nl, ook een product nu binnen de motor.nl familie, en dat is maar 30 euro per jaar.

    • Als je daar voldoende aan hebt is dat uiteraard prima. Maar RIDERS omvat veel meer dan de functionaliteiten van Motormaatje. Dat is slechts een onderdeel van RIDERS.

  3. Uiteraard is dit een nieuw verdienmodel. Als abonnee op Promotor en lid van Motormaatje betaal ik € 75 + € 30 per jaar. Dat lijkt mij genoeg om ook toegang te krijgen tot het Riders platform, immers, motormaatje is nu geïntegreerd in het Riders platform. … Wat zijn dan de extra kosten (voor 2x toegang tot motormaatje)? Niet zo sjiek toch, het uitwringen van je leden?

    • Beste Dick,

      Motormaatje is een los abonnement. Wat wij puur voor de originele Motormaatjes tegen €30,- per jaar in stand houden. Zoals we beloofd hebben. Dan betaal je inderdaad als je ook Promotor hebt €75 + €30 = €105 per jaar. Als je RIDERS lid wordt krijg je 25% korting op je jaarabonnement van Promotor, verrekend met je RIDERS lidmaatschap. Dus in totaal €75 euro voor Promotor en €35,25 (Promotor korting verrekend) voor RIDERS inclusief digitale toegang op Motor.NL a €36,- per jaar (wat niet standaard bij Promotor hoort). In totaal €110,25. Dus ik vraag me af of dat ‘uitwringen’ is? Als je wilt kan ik je overzetten op RIDERS en wordt dat het nieuwe verhaal. En heb je als RIDER ook gewoon toegang tot Motormaatje. Al staan die routes ook in RIDERS uiteraard. Naast nog veel meer. Je kunt me altijd mailen op info@motor.nl

      Gr, Bart

      • Bart, je hebt gelijk. € 5 meer is geen uitwringen. Dat had ik anders moeten verwoorden. Zet mij maar over naar Riders. Ik ben benieuwd.

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen