Ontwerpwedstrijd Rusty Stitches: De perfecte vrouwelijke motorjas

Motormerk Rusty Stitches en het platform Motormeiden zetten een ontwerpwedstrijd op voor de perfecte vrouwelijke motorjas. Eindelijk een motorjas die je helemaal zelf kan samenstellen, van de rits tot de kleur, alles kan! De winnaar van de ontwerpwedstrijd zal de jas daadwerkelijk winnen! Dus pak potloden en pennen maar uit de kast en stuur jouw motorjas in. Het blanco motorjasje is te downloaden op de website van Motormeiden.

Motormeiden en Rusty Stitches willen alle vrouwen die motorrijden inspraak geven bij de creatie van de perfecte motorjas! “We horen nog zo vaak dat het beter en anders kan! Met deze wedstrijd kan iedereen aangeven wat er belangrijk is en kunnen we het hele maakproces aansturen en beïnvloeden. Iedereen heeft inspraak en invloed, dat koppelen we dan via social media terug.” aldus Tessa Deurloo –Oprichter van Motormeiden

Rusty Stitches

Rusty Stitches staat o.a. bekend om de gewaagde, maar superveilige motorjasjes. Al jaren hebben zij de bestverkochte vrouwelijke motorjas van Nederland. ‘Het basisontwerp voor deze wedstrijd wordt grotendeels gebaseerd op het model Joyce. Dat is ook het enige dat vast staat. Werkelijk alles is voor deze wedstrijd aan te passen; lengte, taille, accessoires, kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos!” Meedoen met de wedstrijd kan t/m 29 maart 2021. Uit alle inzendingen worden 5 potentiële jasjes gekozen waarop gestemd kan worden. Op de website kun je een blanco jas downloaden!

Klik hier om mee te doen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?