vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook de 2020 Honda CB1000R aangepakt

Je hebt een bijzonder goed geheugen als je bij het zien van bovenstaande foto direct de 2020-wijzigingen van de Honda CB1000R kunt aanwijzen. Wij moesten er zelfs met onze neus voor in de documentatie van Honda, om te ontdekken dat de verschillen in kleine kleurdetails te vinden zijn.

De gespoten bies tussen tank en zadel verdwijnt, waardoor de CB een meer egale uitstraling heeft. Maar, de zwartere voorzijde valt meer op: de matchromen omlijsting van de koplamp is nu geheel zwart. Daarbij zijn de kroonplaten ook zwart gemaakt, net zoals de stuurpen.

De witte kleur is nieuw voor 2020, de andere kleuren kenden we al. Qua prijsvoering voor 2020 hebben we nog geen informatie.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen