vrijdag 1 maart 2024

En dat is drie met de 2020 Honda Rebel

Voor 2020 heeft Honda het bij de Rebel vooral in de verlichting gezocht. Zowel de koplamp als achterlamp zijn nieuw, terwijl de knipperlichten zijn vervangen door LED-exemplaren. Hierdoor is de Rebel nu 100% LED-verlicht.

De Rebel-rijder zit er in 2020 ietsje beter bij, want het zadel is nieuw. Ook is de vering onder handen genomen, al lijkt dat vooral om de instellingen te gaan. Door het uitlaatsysteem licht aan te passen is het motorblok nu Euro5-goedgekeurd. Maar wees gerust, daar merk je niets van!

Het leukste nieuws? Dat vonden we in de accessoire-catalogus. Het optionele kuipje rondom de koplamp doet de Rebel écht goed. En die rode kleurstelling, die vinden we ook zwaar oké!

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen