13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Ook deze MOTO73 mag je niet missen.

Kawasaki H2 SX SE
Het is een toermotor die het beste van de Kawasaki H2 en de Z1000SX combineert, uiteraard met die bijzondere supercharger. Nick Enghardt reed met deze H2 SX SE.

Aprilia Dorsoduro 900 en Ducati Hypermototard 999
Welk van de Italiaanse merken heeft de beste supermoto in de aanbieding? Voor een antwoord op die vraag zetten we de Ducati 939 Hypermotard tegenover de Aprilia Dorsoduro 900.

Yamaha XSR900 Sport Edition en XSR900 Sport Edition
Toch wel opmerkelijk: de XSR700 Sport Edition en XSR900 Sport Edition zijn door Yamaha Motor Europe speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld.

Van der Marks kansen
Wordt dit hét jaar van Michael van der Mark in het WK Superbike? We vroegen een aantal insiders naar zijn kansen op succes.

MotoGP-techniek
Onlangs vond op Sepang de eerste MotoGP-test van 2018 plaats. MOTO73 was erbij en zag wat onder meer Yamaha en Ducati hebben ontwikkeld om Honda van de troon te stoten.

Nicaragua
Minke de Vogel vertrok op de bonnefooi naar Nicaragua, voor een trip die zonder problemen verliep. Al had een cursusje offroad rijden geen kwaad gekund…

Marathonmotor
Fred Wessels voorzag zijn Triumph Rocket III van wat extra paardenkrachten en wil nu de twee ton op de teller van dat Britse beest zetten.

Triumph Speed Triple RS
In de rubriek Technisch ingezoomd nemen we dit keer de Triumph Speed Triple RS onder de loep. Binnenkort kunnen wij ermee rijden.

Custombouwer Maarten Poodt
Veel custombouwers leveren vaak extreme creaties af. Maarten Poodt is wat conservatiever, maar houdt er wel een bijzondere stijl op na.

Garage73
In Garage73 nemen we met weemoed afscheid van onze Triumph Tiger Tiger 800XCa, waarmee we in bijna een jaar tijd 30.000 kilometer aflegden.

Suzuki SV650XA
Na de succesvolle herintroductie van de SV650 introduceert Suzuki nu de café-raceruitvoering van dat model. Voegt hij echt wat toe?

Moto Guzzi Norge 1200GTL
Elf jaar geleden won de Moto Guzzi 1200GTL in een test van de BMW R1200RT. Hoe kijken we vandaag de dag naar deze Italiaan?

Verder in deze editie
Motorleven
Eerste versnelling
Overzee Overleeft
Techniek: waterstof
Vraagbaak
Het Moment
Prijslijst nieuwe motoren
Sportkalender 2018
Motorsport in beeld
Sport: Road & Offroad
Agenda
De parels van Henk

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen