zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook een Imola Revival in 2013

Goed nieuws, van 19 tot en met 21 april 2013 wordt de vierde editie van de 200 Miglia di Imola Revival gehouden op het Circuit Enzo en Dino Ferrari in het Italiaanse Imola. Inderdaad, niet meer in oktober. Organisator Christian Jupsin daarover: “Tijdens de eerdere edities hebben we hard gewerkt om een goede samenwerking te krijgen met de gemeente Imola, het circuit en alle deelnemers. Door de verandering van datum, van oktober naar april, zitten we nu dichterbij de originele datum van de 200 Miglia.

Behalve de datum zal er verder niets veranderen. Ook de endurance race die in 2012 werd ingevoerd zal dankzij het grote succes dus opnieuw plaatsvinden. “Die wedstrijd is een topper voor de deelnemende teams, het publiek en de liefhebbers. In 2013 zullen er nog meer teams deelnemen”, aldus Jupsin.

Het aftellen is officieel gestart. Meer informatie volgt binnenkort.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen