Ook een Imola Revival in 2013

Goed nieuws, van 19 tot en met 21 april 2013 wordt de vierde editie van de 200 Miglia di Imola Revival gehouden op het Circuit Enzo en Dino Ferrari in het Italiaanse Imola. Inderdaad, niet meer in oktober. Organisator Christian Jupsin daarover: “Tijdens de eerdere edities hebben we hard gewerkt om een goede samenwerking te krijgen met de gemeente Imola, het circuit en alle deelnemers. Door de verandering van datum, van oktober naar april, zitten we nu dichterbij de originele datum van de 200 Miglia.

Behalve de datum zal er verder niets veranderen. Ook de endurance race die in 2012 werd ingevoerd zal dankzij het grote succes dus opnieuw plaatsvinden. “Die wedstrijd is een topper voor de deelnemende teams, het publiek en de liefhebbers. In 2013 zullen er nog meer teams deelnemen”, aldus Jupsin.

Het aftellen is officieel gestart. Meer informatie volgt binnenkort.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.