Ook Harley komt met 35 kW-motor

Harley-Davidson kan sinds kort een paar Sportster-modellen leveren die binnen de 35 kW-grens vallen. Harley voldoet daarmee aan de nieuwe Europese rijbewijsrichtlijnen voor jonge bestuurders vanaf twintig jaar met twee jaar rijervaring. Jongeren onder de 24 jaar en met een A2-motorrijbewijs kunnen nu dus zonder problemen op een Harley rijden en dat is bijzonder te noemen.

Het omzetten van een Harley naar 35kW is bij aanschaf van een nieuwe motorfiets kosteloos. Motorrijders die al een Harley-Davidson (vanaf modeljaar 2013) met vol vermogen hebben, en deze willen aanpassen naar 35kW, kunnen bij de dealer een prijsopgave aanvragen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?