Ook Husqvarna naar Brazilië

Op zoek naar nieuwe (groei)markten opende Ducati onlangs een dochteronderneming in Brazilië. Het was zoals verwacht niet lang wachten op de volgende want sinds gisteren (1 november) verkoopt ook Husqvarna, dochteronderneming van BMW, motoren in het Zuid-Amerikaanse land.

Net als Ducati spreekt Husqvarna/BMW eveneens van een strategische zet in een snelle groeimarkt. Het kan dan ook niet anders dan dat meer merken heel snel zullen volgen. Zeker als je weet dat Brazilië voor bijvoorbeeld BMW de vier na grootste afzetmarkt is.

Als eerste gaan de TE477 en TE310R in de verkoop. Dat zal ergens begin 2013 zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?