Prijzen Street Triple (R) bekend

De nieuwe Street Triple, die in 2013 zijn opwachting maakt, gaat 8.790 euro kosten. Optioneel ABS kost je een zeshonderd euro extra. Half januari gaan de eerste standaard versies van de naked richting klant.

Wil je eerder in het bezit zijn van de Street Triple? Ga dan voor de R-versie, die is namelijk in december al leverbaar. De prijs is vastgesteld op 9.790 euro. Ook hier betaal je zeshonderd euro meer voor een ABS-versie.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?