Ook Termignoni ziet de nieuwe Royal Enfield Himalayan wel zitten

Dat de Royal Enfield Himalayan op de nodige sympathie kan rekenen, zal zo zijn. Maar dat het een potentiële topper is, valt nog te bezien. Die kans is wel groter nu een grootheid als Termignoni er uitlaten voor maakt.

Als zelfs Royal Enfield een model heeft in de vuistdikke catalogus van Termignoni, moet er iets aan de hand zijn. Is toch een kwestie van vertrouwen. Een soort van zekerheid dat er voldoende van verkocht worden om tenminste de opstartkosten terug te verdienen.

In de komende Promotor – 26 juli – staat een test van de Himalayan. Grootste grief: te weinig vermogen. Nu is 24 pk ook niet al te veel. Met de Termignoni dempers wint de Royal Enfield wat vermogen – bijna 1 pk – terwijl het gewicht afneemt met twee kilo.

De dempers – uit de Revelance-lijn – zijn gemaakt van RVS, met een zwart geanodiseerde achterzijde.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?