zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook Termignoni ziet de nieuwe Royal Enfield Himalayan wel zitten

Dat de Royal Enfield Himalayan op de nodige sympathie kan rekenen, zal zo zijn. Maar dat het een potentiële topper is, valt nog te bezien. Die kans is wel groter nu een grootheid als Termignoni er uitlaten voor maakt.

Als zelfs Royal Enfield een model heeft in de vuistdikke catalogus van Termignoni, moet er iets aan de hand zijn. Is toch een kwestie van vertrouwen. Een soort van zekerheid dat er voldoende van verkocht worden om tenminste de opstartkosten terug te verdienen.

In de komende Promotor – 26 juli – staat een test van de Himalayan. Grootste grief: te weinig vermogen. Nu is 24 pk ook niet al te veel. Met de Termignoni dempers wint de Royal Enfield wat vermogen – bijna 1 pk – terwijl het gewicht afneemt met twee kilo.

De dempers – uit de Revelance-lijn – zijn gemaakt van RVS, met een zwart geanodiseerde achterzijde.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen