woensdag 28 februari 2024

Ook Termignoni ziet de nieuwe Royal Enfield Himalayan wel zitten

Dat de Royal Enfield Himalayan op de nodige sympathie kan rekenen, zal zo zijn. Maar dat het een potentiële topper is, valt nog te bezien. Die kans is wel groter nu een grootheid als Termignoni er uitlaten voor maakt.

Als zelfs Royal Enfield een model heeft in de vuistdikke catalogus van Termignoni, moet er iets aan de hand zijn. Is toch een kwestie van vertrouwen. Een soort van zekerheid dat er voldoende van verkocht worden om tenminste de opstartkosten terug te verdienen.

In de komende Promotor – 26 juli – staat een test van de Himalayan. Grootste grief: te weinig vermogen. Nu is 24 pk ook niet al te veel. Met de Termignoni dempers wint de Royal Enfield wat vermogen – bijna 1 pk – terwijl het gewicht afneemt met twee kilo.

De dempers – uit de Revelance-lijn – zijn gemaakt van RVS, met een zwart geanodiseerde achterzijde.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen