vrijdag 29 maart 2024

Op 13 juli wordt een sportieve Harley-Davidson geïntroduceerd

Harley-Davidson deelde vanmorgen een foto van een nieuwe motorfiets voor ‘het sportieve segment‘, aangedreven door het nieuwe Revolution Max-blok van 150 pk van 1250 cc. Het blok dat ook wordt gebruikt in de alom geprezen Pan America. Het wordt een virtuele lancering die is gepland voor 13 juli 2021, rond 17.00 uur.

Sportief segment moet je voor Harley-Davidson wel een beetje losjes definiëren. Als je denkt aan een straatvechter als de Bronx, ligt de waarheid misschien dichter bij de cruiserachtige sportmotor. Zoals het prototype van de 1250 Custom hieronder.

Nederlands kledingmerk REV’IT! maakt ‘Pan America’-kleding voor Harley-Davidson

Jochen Zeitz, voorzitter, president en CEO van Harley-Davidson, zegt dat de Custom ‘ongeëvenaarde Harley-Davidson-technologie, prestaties en stijl’ laat zien.

Overigens gaat de lancering gepaard met de ronkende slogan From Evolution to Revolution. Deze introductie kun je live bijwonen door je op te geven via www.harley-davidson.com

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen