maandag 24 juni 2024

Strikt gelimiteerde BMW S1000RR Isle of Man Edition

BMW brengt een strikt gelimiteerde speciale editie van de S1000RR op de markt. En alleen maar in Frankrijk…

Het lakwerk is geïnspireerd op de BMW M3 uit 2021. Maar de beperkte oplage van slechts 50 modellen is niet alleen beperkt tot een speciale laklaag.

Isle of Man TT gaat races livestreamen in 2022

Het opschrift S1000RR Isle of Man Edition is te vinden op de tank en elk model is voorzien van het bijbehorende serienummer. De voorruit van de special is getint en de led-richtingaanwijzers lichten geel op.

Wat de uitrusting betreft, heeft BMW France veelvuldig en diep uit de accessoirecatalogus geput: M gesmede wielen in koperkleur, verwarmde handgrepen aan het stuur, cruise control, M ketting met lange levensduur, M GPS LapTimer, usb-aansluiting, M lichtgewicht accu, M achterbrug, M Line titanium uitlaat van Akrapovic, Pro rijmodi en M Race Pack vering. De prijs is er natuurlijk ook naar: 33.005 euro.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen