Op avontuur met Honda

Van 22 tot en met 28 mei staan verschillende modellen van Big Red bij dealers verspreid over het land klaar voor een proefrit. Tijdens de ‘Adventure Week’ kun je bijvoorbeeld de geheel nieuwe X-ADV uitproberen, of natuurlijk een Africa Twin, NC750X, Crosstourer en Crossrunner. Feitelijk alles dat een beetje hoger op zijn poten staat en niet bang is voor wat modder.

Dus, altijd al eens een rondje willen maken op zo’n avontuurlijke Honda? Kijk dan hier waar je terecht kan voor een demorit. 

Overigens valt er ook nog wat te winnen. Maak je namelijk een selfie met de nieuwe X-ADV, dan maak je kans op een jaar lang rijden op dat model. Op de website staat hier meer info over. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.